miercuri, 2 mai 2012

5 moduri de a economisi bani pe e-commerce hosting

Atunci cand vine vorba de e-commerce hosting, daca nu sunteti atent, ati putea ajunge sa platiti mult mai mult decat pretul serviciului de hosting in sine. Asta pentru ca exista adesea taxa pentru utilizarea unei adrese IP dedicate, taxa pentru certificatul SSL, taxa (uneori foarte mare) pentru software-ul de e-commerce, taxa pentru software-ul de contabilitate, precum si taxa pentru contul dvs. de comerciant. Toate aceste taxe va pot ingreuna sarcina de a va mentine afacerea dvs. online.

Urmatoarele 5 sfaturi ar trebui sa va ajute sa economisiti o parte din banii alocati pentru e-commerce hosting.

1) Obtineti o reducere la certificatul SSL - Stiti deja ca va trebui sa platiti pentru un certificat SSL daca vreti ca tranzactiile de pe site-ul dvs. sa aibe loc in conditii de siguranta, asa ca cercetati piata si poate gasiti un certificat la un pret rezonabil.

2) Folositi software gratuit de e-commerce - Unii furnizori de web hosting pot include software-ul de e-commerce in pachetul de baza. Daca nu, puteti gasi pe internet numeroase software-uri gratuite si open source de e-commerce.

3) Cautati oferte speciale - Cautati acei furnizori de hosting care fac oferte speciale pentru e-commerce hosting. Acestea sunt pachetele cele mai convenabile din punct de vedere al pretului, deoarece includ caracteristici cum ar fi adrese IP, carucioare de cumparaturi si chiar certificate SSL.

4) Utilizati software "All-In-One" - Daca stiti ca veti avea nevoie de un cos de cumparaturi, un software de contabilitate, sau alt tip de software, cautati un pachet care sa le includa pe toate acestea, in loc sa platiti pentru aplicatii multiple.

5) Gasiti un procesor de plata accesibil - Un cont de comerciant ar fi ideal, dar cu siguranta nu este singura optiune pentru o noua afacere online. Multe procesoare de plata sunt accesibile si va pot ajuta sa economisiti o multime de bani, in timp ce va permit sa acceptati plati online cu card de credit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu