miercuri, 9 mai 2012

Companiile de hosting au inceput sa ofere hosting pe Microsoft SQL Server 2012

Furnizorul de VPS hosting, Infinity Virtual, a anuntat saptamana aceasta ca ofera hosting pe Microsoft SQL Server 2012, fiind una dintre cele cateva companii de web hosting ce ofera servicii bazate pe una dintre cele mai noi platforme de server de la Microsoft.

In comunicatul de presa ce anunta noua oferta, Infinity Virtual spune ca SQL Server 2012 este prima lansare majora de la SQL Server 2008, si reprezinta o imbunatatire semnificativa a deja renumitei platforme. Potrivit Infinity Virtual, multe dintre imbunatatirile individuale vin in sprijinul clientilor pentru ca acestia sa beneficieze de serviciile cloud.

"Microsoft a facut upgrade-uri impresionante pentru SQL Server si recunoaste importanta securizarii cloud computing, in acelasi timp in care intreprinderile doresc o mai mare flexibilitate in modul in care acestea partajeaza datele", spune CEO-ul Infinity Virtual, Adam Stern.

Caracteristicile specifice noului SQL Server 2012 includ noua optiune de "always on", prelucrare mai rapida a interogarilor; programabilitate imbunatatita a motorului de baze de date; descoperire si explorare mai rapida a datelor, self-service business intelligence si Data Quality Services, care administreaza si "curata" de date.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu