miercuri, 30 mai 2012

Black Lotus a preluat ServerOrigin

Furnizorul de solutii de atenuare a atacurilor DDoS, Black Lotus, a finalizat achizitia furnizorului de hosting ServerOrigin, cu initiativa de a imbunatati calitatea serviciilor companiei.

"Black Lotus a recunoscut de mult timp nevoia de reducere a costurilor pentru atenuarea atacurilor DDoS pe piata IMM-urilor. Preluarea ServerOrigin sub aripa Black Lotus ne permite sa oferim servicii de calitate la pret low cost, imbunatatind in acelasi timp foarte mult capacitatea companiei ServerOrigin de a oferi suport tehnic si de a se apara impotriva amenintarilor emergente." a declarat Shawn Marck, vicepresedinte al Black Lotus.

Atacurile DDoS reprezinta o amenintare in crestere, devenind tot mai dificil de combatut de catre furnizorii de web hosting si companiile mici furnizoare de protectie impotriva atacurilor DDoS. Ca urmare a preluarii de catre Black Lotus, ServerOrigin va avea acces la unele dintre cele mai bune servere de eliminare a traficului malware si va continua sa dispuna de resurse pentru a invinge astfel de amenintari.

Black Lotus va pastra marca ServerOrigin, oferind servicii de protectie DDoS la un cost mai redus si solutii de hosting pentru companiile care doresc sa eficientizeze costurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu