marți, 8 mai 2012

Apple a lansat iOS 5.1.1

Apple a lansat prin intermediul iTunes iOS 5.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, care aduce cateva imbunatatiri minore si rezolvari de bug-uri pentru sistemul de operare mobil de la Apple. Aceasta este cea de-a doua versiune a iOS 5.1 disponibila, si vine la aproape 2 luni de zile dupa lansarea initiala a iOS 5.1. Noua versiune a iOS este disponibila pentru toate iDevice-urile care functioneaza cu iOS 5.1, iar daca aveti nevoie de jailbreak, atunci ar fi mai bine sa nu faceti update pentru ca iPhone 4S, iPad 2 si iPad 3 nu pot fi jailbroken, iar redsn0w ar putea sa nu functioneze inca cu aceasta versiune a iOS

Firmware-ul 5.1.1 de la Apple imbunatateste fiabilitatea fotografiilor HDR atunci cand se folosesc comenzile rapide de blocare a ecranului, rezolva bug-urile care afecteaza redarea video AirPlay, precum si bug-urile care impiedicau comutarea intre retelele 2G si 3G pe noul iPad.

O alta schimbare adusa de update-ul de firmware 5.1.1 este imbunatatirea fiabilitatii in ceea ce priveste sincronizarea bookmark-urilor Safari si Reading List. In plus, noul firware rezolva problema mesajului "Unable to purchase" care aparea in AppStore pe anumite device-uri Apple.

Puteti instala iOS 5.1.1 direct din iTunes.

Sursa: macrumors.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu