vineri, 25 mai 2012

Ce servicii trebuie sa va ofere un bun furnizor de hosting?

De la o simpla inregistrare domeniu se poate creea o afacere online. Numele domeniului este cel mai important pentru motoarele de cautare, si de aceea este foarte important ca furnizorul dvs. de hosting sa va asigure sprijin in acest sens inca de la inceput. Inregistrare domeniu, DNS hosting, web hosting, e-mail hosting, antispam, antivirus, cPanel, toate aceste servicii trebuie sa fie disponibile, rapid si eficient, pentru toata lumea, fie profesionisti, fie companii fara experienta.

Serverele de hosting trebuie sa fie masini puternice si localizate intr-un datacenter. De asemenea, trebuie sa va fie asigurat backup si un uptime de minim 99.9%, care este standardul in industria de hosting. Fie ca alegeti un VPS sau un server dedicat, trebuie sa vi se indeplineasca cerintele, iar nevoile site-ului dvs. sa fie satisfacute.

Daca va asteptati sa gasiti solutii de hosting la preturi mici, trebuie sa stiti ca acestea pot porni de la 0,99 euro/luna si pot ajunge si pana la 59,9 euro/luna, in functie de resursele de care aveti nevoie si de amploarea afacerii dvs. online. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu