vineri, 13 aprilie 2012

ICANN amana data limita de aplicare pentru noile gTLD

Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) a amanat data limita pentru depunerea cererilor pentru noi domenii generice de nivel superior (gTLD) pana pe 20 aprilie, dupa ce a detectat o problema tehnica a software-ului.

Organizatia a spus intr-o declaratie ca a trebuit sa deconecteze temporar sistemul de aplicare TLD (TAS), dupa ce a aflat de un posibil bug de software care a permis ca "un numar limitat de utilizatori sa poata vedea numele de fisiere si de utilizator ale altor utilizatori, in anumite scenarii."

"Dorind sa fim prudenti, am dezactivat temporar sistemul pentru a proteja datele solicitantului. In prezent examinam modul in care a aparut aceasta problema si incercam sa luam masurile necesare pentru a o rezolva", a spus Akram Atallah, Chief Operating Officer in cadrul ICANN.

TAS va fi inchis pana marti la ora 23:59 UTC, cu exceptia cazurilor in care apare o notificare noua inainte de aceasta data, a spus ICANN. Ultima data pentru depunerea de solicitari de domenii noi a fost 12 aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu