vineri, 6 aprilie 2012

Google Blogger permite acum incarcarea imaginilor direct de pe webcam

Platforma Google de blogging, Blogger, a lansat ieri o noua facilitate care permite utilizatorilor sa adauge imagini in postari direct de pe webcam.

"Aceasta este o caracteristica distractiva si utila, care permite oamenilor sa surprinda momente din viata lor cu webcamul si sa le impartaseasca cu usurinta" a declarat un purtator de cuvant Google.

Pentru a posta fotografii de pe webcam, pur si simplu selectati "Insert image", faceti click pe "From your webcam", iar Blogger pastreaza ultimele 3 fotografii si va permite sa o selectati dvs. pe cea pe care doriti sa o inserati in postare.

Pe langa aceasta facilitate, utilizatorii au mai sugerat ca Blogger sa aiba posibilitatea de a transmite live prin webcam, dar acest lucru ar submina Google+ Hangouts.

Blogger a fost creat de Pyra Labs si achizitionat ulterior de Google, in 2003.

In luna martie, s-a descoperit ca Facebook cere utilizatorilor Blogger sa introduca un cod de verificare Captcha, in scopul de a filtra spamul. Aceasta poate fi o miscare din partea Facebook pentru a continua razboiul digital dintre cele 2 companii, deoarece utilizatorii WordPress nu sunt obligati sa introduca un cod Captcha pentru a publica de pe un blog WordPress. Cu toate acestea, postarea de continut de pe Blogger.com pe Google+ este floare la ureche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu