miercuri, 11 aprilie 2012

A fost lansat AMPPS cu optiunea de Auto Update

Softaculous Ltd., dezvoltatorul AMPPS Installer, care simplifica implementarea aplicatiilor pe diferite platforme desktop si servere dedicate, a anuntat lansarea AMPPS 1.7, cu versiunea actualizata a Softaculous, MySQL, MongoDB, phpMyAdmin si o optiune de Auto Update, care poate fi folosita pentru a actualiza software-ul imediat ce o noua versiune este disponibila.

Pentru a raspunde nevoilor diferitelor intreprinderi, IMM-uri, dezvoltatori web si utilizatori, Softaculous AMPPS este disponibil ca un produs gratuit care poate fi instalat pe Microsoft Windows Desktop, Servere si Mac. AMPPS are 260 de aplicatii pentru a satisface nevoile utilizatorilor.

Biblioteca Softaculous AMPPS contine deja aplicatii populare, printre care: WordPress, b2evolution, StatusNet, Drupal, Joomla, Concrete5, phpBB, MyBB, SMF, bbPress, Coppermine, Gallery, MediaWiki, DokuWiki, TikiWiki, Elgg, Dolphin, OpenX, SquirrelMail, LimeSurvey , Piwik, Mantis, SugarCRM, WHMCS, PrestaShop, Magento, CraftySyntax, osTicket, Moodle, Claroline, etc.

Aplicatiile Softaculous sunt de asemenea disponibile in forma digitala (denumita Webuzo) si care contine toate software-urile de tip server necesare pentru a rula diferite aplicatii. Webuzo este o colectie LAMP cu Softaculous instalat pe o masina CentOS si care poate ajuta orice utilizator sa implementeze aplicatii web de pe desktop sau de la birou. De asemenea, Webuzo poate fi utilizat in cloud, fapt care permite utilizatorilor sa-si acceseze aplicatiile de oriunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu