vineri, 12 august 2011

Web hosting-ul ecologic

In prezent, multi furnizori de web hosting renumiti opteaza pentru hosting-ul ecologic, avand in vedere intensa mediatizare a incalzirii globale. Nu numai ca hosting-ul prietenos cu mediul inconjurator atrage clientii ecologisti, dar ofera, de asemenea, stimulente pentru furnizorii de hosting web. Acestia cauta o oportunitate de marketing in randul clientilor ecologisti.Conceptul de baza a introducerii pe piata verde a hosting-ului web il reprezinta vanzarea de produse si servicii de hosting bazate pe protectia mediului. Este esential ca furnizorii de web hosting sa comercializeze in mod eficient serviciile de hosting in scopul de a avea succes pe piata verde.


Ce este hosting-ul ecologic?


In timp ce furnizorii de hosting web ecologic par sa se inmulteasca peste noapte, exista in continuare unele neintelegeri cu privire la servicii. Avand in vedere cresterea nivelului de emisii de carbon in mediu, precum si multiplele beneficii aduse de ecologie, furnizorii de hosting web care se bazeaza pe surse de energie pentru functionarea 24x7x365 a serverelor, au descoperit avantajele utilizarii surselor regenerabile de energie. Sursele ecologice, inclusiv sursele de energie eoliana, solara sau bio-gaz ajuta la reducerea emisiilor de carbon.


Hosting-ul ecologic este, fara indoiala, un trend pentru viitor. Furnizorii de hosting web fac mici eforturi pentru a proteja mediul inconjurator si in acelasi timp ofera servicii accesibile si de calitate clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu