marți, 2 august 2011

Replici ale iPhone 5 au aparut deja in China

Cu cateva luni inainte de mult asteptata lansare iPhone 5, falsificatorii chinezi au inceput deja sa produca replici iPhone 5 bazate partial pe designurile Apple scapate pe internet. Aceste documente de proiectare sunt suficient de bune pentru a ajuta la crea produselor-replica asa cum s-a intamplat si cu iPad 2.

Potrivit GizChina, aceste "iPhone 5" sunt vandute cu 108 de dolari bucata, au un sistem de operare bazat pe Java, redare MP3, MP4 si Wi-Fi.
Imaginile arata un design similar cu cele scapate pe internet. Insa acest "iPhone 5" nu are comutatorul mute pozitionat in partea opusa, cum apare in designurile originale. Se pastreaza, de asemenea, aspectul obisnuit al butonului home in locul aspectului alungit.

Corpul aparatului este de numai 7 mm grosime, in timp ce iPhone 4 are 9.3mm. Aparatul este intr-adevar numit "iPhone 5" in materialele de vanzare gasite pe site-ul magazinului online chinezec Taobao.

O succesiune de evenimente similare s-au intamplat si anul trecut, dupa ce detalii privind iPhone 4 au fost scapate pe internet. Falsificatorii au pus in vanzare replici iPhone 4 cu mult inainte de lansarea oficiala. Falsificarea de produse Apple si chiar magazinele Apple au fost si sunt in continuare o problema comuna. Replicile au devenit din ce in ce mai bune in imitarea sistemului original de operarare iPhone (iOS) si ar putea induce in eroare cumparatorii neatenti.

Apple este de asteptat sa lanseze adevaratul iPhone 5 undeva in luna septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu