luni, 22 august 2011

Serviciile de SEO merita banii?

De la lansarea Google, serviciile de SEO au aparut pentru a ajuta webmasterii sa obtina un rang inalt in rezultatele motorului de cautare. Multi proprietari de site-uri, bloggeri si antreprenori online vor ajunge in cele din urma la un punct in care trebuie sa se ocupe de SEO-ul site-ului lor. Prin urmare, apar doua optiuni: sa invete despre acest subiect pentru a deveni un guru SEO sau sa plateasca o companie pentru a finaliza sarcina.



Dezvoltarea si implementarea SEO



Din fericire, SEO nu este dificil de implementat, dar cere o mare cantitate de timp si efort. Dupa ce a-ti devenit expert in practica si a-ti inteles procesul, nu este asa de greu. Prin urmare, se pune intrebarea: Cum este mai avantajos din punct de vedere al timpului si al banilor? Sa implementez chiar eu SEO sau sa angajez pe cineva sa o faca?



Prioritatile webmaster-ului



Aceasta este o intrebare delicata, deoarece intr-adevar depinde de prioritatile webmaster-ului. Daca stiti sa reeditati continutul unui website pentru a fi mai bine optimizat SEO, acesta operatiune ar dura doar cateva zile de munca, dar o companie online poate face acest lucru pentru 200 de dolari. Asa ca nu va ramane decat sa decideti modul in care timpul si banii dvs. sunt cel mai bine utilizati. In acelasi timp, trebuie sa aveti incredere ca organizatia SEO va face o treaba buna.



Invatati teoria



Chiar daca nu va pricepeti sa implementati SEO, trebuie sa stiti macar cum se face, inainte de a angaja consultanti. In acest fel puteti confirma daca acestia ating obiectivele dvs. Daca nu sunteti familiarizat cu practicile de SEO, nu veti sti niciodata daca sunteti pe drumul cel bun.



Luati decizii in cunostinta de cauza cand alegeti un furnizor de SEO



Tineti minte ca, deoarece Google are atat de multe site-uri web sa indexeze, modificarile SEO aduse site-ului dvs. nu vor avea un impact imediat asupra rezultatelor cautarii. Pe de alta parte, daca a-ti invatat despre SEO, atunci puteti face selectii mai bune cand vine vorba de angajarea consultantilor. Veti intelege mai bine ce inseamna SEO si veti putea obtine un pret rezonabil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu