luni, 1 august 2011

Urmatorul iPhone ar putea avea ecranul mai mare si profilul mai subtire

Care este singurul lucru pe care fanii Apple il iubesc la fel de mult ca lansarea unui nou iPhone? Zvonul iPhone, desigur.

Potrivit 9to5Mac, o imagine a presupusului design pentru a cincea generatie iPhone a fost scapata pe Internet. Si de acum, se pare ca vaca de muls de la Apple va capata o fata noua.
Imaginea prezinta un ecran mai mare, un buton home mai mare, si un profil mai subtire. 9to5Mac a fost în masura sa obtina din sursa lor o adevarata carcasa iPhone de a cincea generatie. Ei sustin ca sursa lor le-a oferit in trecut detalii de proiectare exacte pentru iPad 2. Ei, de asemenea, au confirmat ca fabricantii asiatici arata modele de carcase la vanzatorii de pe glob în scopuri de branding.

In acest moment multe din aceste informatii sunt inca neoficiale, poate chiar false. Cu toate acestea, aceste carcase au fost efectiv fabricate, fabricantii fiind dispusi sa investeasca milioane de dolari pentru informatii de calitate in scopul de a beneficia cat mai mult de pe urma lansarii iPhone 5.

Aceasta ofera motive intemeiate comuntitatii online Apple sa creada ca imaginea scapata pe internet ne arata viitoarea fata iPhone. Cel putin aceasta ar putea însemna ca designul a fost la un moment dat într-o faza de prototip la fabricile Apple din Asia.
Zvonurile ca iPhone 5 va fi mai subtire au aparut inca din luna martie. Un alt zvon a circulat în jurul lunii aprilie spunea ca Apple testeaza piese hardware de iPhone 5 în interiorul carcasei de iPhone 4 pentru a spori misterul. Se pare ca taticul Jobs tine la secretele lui.

Acum, tot ce putem spune este ca zvonurile despre iPhone 5 sunt inselatoare. Toti cei care se refera la tehnologie ofera detalii contradictorii despre noul smartphone. Fanii Apple vor trebui sa aştepte pâna în septembrie ca sa ştie adevarul. Atunci vom afla daca scurgerile de informatii ne descriu cu acuratete noul iPhone.

Nu excludeti nici dezinformarea din partea Apple. Pastrarea curiozitatii in randul fanilor este benefica pentru reputatia lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu