marți, 19 iunie 2012

Protejati-va fisierele, folderele si unitatile de stocare cu File Secure Free

Datele dvs. sunt esenta afacerii dvs., asa ca acestea trebuie sa fie protejate orice ar fi. De aceea este indicat sa va protejati datele cele mai importante, sa le faceti un backup in caz de dezastru, sa le protejati cu parola in caz de pierdere sau furt si sa le distrugeti atunci cand nu mai sunt necesare.

File Secure Free de la Vitarsoft va ofera toate cele 4 optiuni enumerate mai sus. Acest instrument poate crea un backup al datelor dvs., poate cripta fisiere si foldere selectate, poate proteja cu parola o unitate de stocare (partitie, unitate externa, etc.) si poate sterge definitiv fisierele nedorite, astfel incat acestea sa nu mai poata fi recuperate. O lista de caracteristici impresionanta, pentru un instrument freeware. Exista si alte produse care pot face actiuni similare, dar majoritatea dintre ele pot pot face doar una singura. File Secure Free ofera 4 functii importante si utile sub acoperisul unui singur software.

Cum se utilizeaza? Nimic mai simplu. Cand deschideti File Secure Free, veti vedea imediat functiile sale repartizate pe 4 tab-uri situate in partea stanga. Alegeti-o pe cea pe care o doriti si lansati operatiunea dorita.

Desi nu are caracteristici avansate, File Secure Free reuseste sa fie destul de robust atunci cand vine vorba de securitate, oferindu-va posibilitatea de a alege intre 5 metode diferite de stergere permanenta si criptare. Pe scurt, acesta este un instrument excelent pentru utilizatorii care doresc sa-si protejeze datele, dar nu doresc sa investeasca bani in acest scop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu