joi, 21 iunie 2012

Go Daddy pune accent pe investitiile din India

Furnizorul de hosting Go Daddy a anuntat miercuri ca l-a numit pe Rajiv Sodhi director general al Go Daddy India, pentru a ajuta astfel la expansiunea sa pe piata internationala. Acesta isi va indeplini sarcinile chiar din capitala tarii, New Delhi, si este de altfel prima persoana straina pusa in functie executiva de Go Daddy.

"Stiam ca avem nevoie de o persoana cu experienta in domeniu si care cunoaste bine atat cultura Indiei, cat si brandul Go Daddy. Cei 14 ani de experienta ai lui Rajiv in domeiul tehnologic, precum si punctul sau de vedere cu privire la modul in care poti dezvolta o afacere online, il fac omul potrivit pentru aceasta functie", a subliniat CEO-ul companiei Warren A intr-un comunicat de presa.

Inainte de a intra in industria de web hosting, Sodhi a ocupat diverse posturi in cadrul companiei Microsoft India. Recent, el a detinut functiile de director al IMM-urilor si al afacerilor cloud Microsoft. Go Daddy spune ca expertiza sa este in principal legata de IMM-uri care cauta sa-si dezvolte o prezenta online, o piata pe care Go Daddy a vizat-o in SUA inca de la inceputurile sale. Compania are datacentere in Europa, Asia si SUA, precum si un birou in Canada. India va fi cel mai mare birou international al companiei inainte de sfarsitul anului, potrivit comunicatului de presa.

Industria de web hosting are un trecut plin de evenimente legate in special de aceasta tara. Ca registrar de domenii, Go Daddy a inceput sa ofere spre inregistrare extensia oficiala a tarii (.in) in urma cu aproape 3 ani. Intre timp, compania de hosting rivala, Hostgator, a incheiat anul trecut un parteneriat cu Google, pentru a oferi proprietarilor de afaceri indieni website-uri gratuite. Conform gigantului de cautare, in India exista aproximativ 8 milioane de intreprinderi mici si multe dintre ele nu au nici macar un website.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu