joi, 14 iunie 2012

Firmele din Marea Britanie nu tin seama de avertismentele de securitate

Furnizorul de web hosting britanic, The Bunker, a anuntat miercuri ca a publicat rezultatele studiului The Bunker Security Survey 2012, care arata ca organizatiile isi asuma riscuri enorme in fiecare zi, in ciuda faptului ca stau bine cu securitatea digitala, alte domenii vitale provoaca ingrijorare.

Peste doua treimi din respondenti au raportat ca aceste incidente de securitate i-au facut sa fie mai constienti, in timp ce aproape jumatate nu au reusit sa faca nimic pentru a-si spori propriile masuri de securitate.

Alte statistici cheie din raport sugereaza ca aproape 40 % din respondenti considera ca cel putin un aspect al securitatii lor este ineficient. Cu securitatea digitala stau cel mai bine, in timp ce aspecte precum pierderea de date si accesul nerestrictionat al angajatilor la informatii sensibile continua sa provoace cele mai multe probleme.

Raportul The Bunker Security Survey 2012, inclusiv rezultatele complete si recomandarile pentru organizatii, pot fi descarcate de pe website-ul The Bunker.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu