joi, 3 noiembrie 2011

Comandati domenii personale prin intermediul smartphone-ului

Daca doriti sa fiti gasit pe internet, un nume de domeniu bun este esential. Dar, uneori, o idee buna poate aparea atunci cand nu aveti un calculator la indemana. Pentru a sprijini clientii carora le vin idei si nu au acces la niciun computer in acel moment, 1&1 a dezvoltat o aplicatie pentru smartphone care face posibila comandarea unui domeniu de oriunde si oricand.

Noua aplicatie de la 1&1, Domain Order App ruleaza pe iPhone, iPod Touch si smartphone-uri Android. Pentru a le descarca gratuit, accesati urmatoarele link-uri:

iOS: http://itunes.apple.com/us/app/1-1-domains/id468630810

Android: https://market.android.com/details?id=de.oneandone.de.domainordering&hl=en

Aplicatia gratuita este foarte usor de utilizat. Dupa ce ati descarcat-o de pe Apple iTunes sau Google Android Market, clientul trebuie doar sa se inregistreze cu ID-ul sau de client 1&1 si parola. Apoi, poate comanda un domeniu, indiferent de locul in care se afla (de exemplu, in timpul unei calatorii). Disponibilitatea domeniului va fi verificata printr-un sistem automat integrat in aplicatie.

1&1 Internet detine mai mult de 11 milioane de domenii in datacenterele sale performante si prin urmare, este unul dintre cei mai de succes registrari de domenii din lume. Printre multitudinea de oferte de la 1&1, mai multe domenii au reduceri semnificative de pret. De exemplu, un domeniu de nivel superior, cum ar fi .com, este disponibil pentru numai 0.99 dolari pe an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu