sâmbătă, 1 octombrie 2011

A aparut Mozilla Firefox 7

Incompatibilitatile ocazionale cu unele add-on-uri au fost un fenomen destul intalnit de fiecare data cand Mozilla lansa o noua versiune a browser-ului gratuit Firefox, dar, ca urmare a lansarii Firefox 7 la inceputul acestei saptamani, a aparut o alta problema legata de add-on-uri. Mai concret, pentru unii utilizatori, upgrade-ul la 7 Firefox a facut sa para ca add-on-urile instalate precedent au disparut complet.

"In timp ce pentru multi utilizatori parea ca add-on-urile le-au disparut in timpul actualizarii, defapt acestea erau intacte" a explicat Justin Scott, manager de productie al add-on-urilor pentru Mozilla Firefox.

Ca raspuns, miercuri, Mozilla a creat Add-On Recovery Tool, un add-on ce le restituie pe cele pierdute de utilizatorii care isi instalasera deja Firefox 7. Joi, Mozilla a lansat o noua versiune a Firefox 7 in care problema este eliminata.

Mozilla incurajeaza acum toti utilizatorii Firefox sa faca upgrade la Firefox 7.0.1, care este disponibil pentru descarcare de pe site-ul Mozilla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu