vineri, 7 octombrie 2011

Conferinta cPanel 2011 va avea loc pe 11 octombrie 2011

Dupa luni de planificare, Conferinta cPanel 2011 va avea loc marti, 11 octombrie 2011, la hotel Sheraton din Austin, Texas. Receptia de deschidere, denumita "Don't Gamble With the Cloud", va avea loc luni seara intr-un cazino si este sponsorizata de OnApp. Acest eveniment va oferi participantilor sansa de a se relaxa si de a socializa inainte de sesiunile de conferinta ce incep marti dimineata.

Conferinta cPanel 2011 a intrecut deja numarul de participanti, expozanti si reprezentanti mass-media din anii anteriori. Aproape 400 de participanti si expozanti au fost deja inregistrati, o crestere cu aproape 40 % fata de anul trecut.

In plus, Conferinta cPanel din acest an se mandreste cu 36 de sesiuni tehnice si informationale repartizate pe trei categorii specifice: dezvoltator, admin si de invatare. Nu vor lipsi nici oportunitatile de socializare, deoarece vor avea loc doua evenimente de seara si vor exista cateva locuri speciale pentru reuniuni in timpul conferintei.

Directorul de Marketing cPanel, Ben Fisher, a spus ca noii participanti si numarul tot mai mare al acestora, precum si varietatea de ansamblu va face conferinta din acest an sa fie cea mai reusita de pana acum.

Conferinta cPanel este un eveniment anual care a devenit posibil numai datorita sprijinului si interactiunii de care societatea se bucura din partea personalului sau, a clientilor si al entuziastilor. cPanel le multumeste public tuturor sponsorilor, expozantilor si participantilor care fac din acest eveniment un succes continuu.

Pentru a va inscrie la Conferinta cPanel 2011, vizitati http://bootcamp.cpanel.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu