miercuri, 12 octombrie 2011

cPanel ofera gratuit Enkompass

Dupa multe considerente, cPanel a decis sa ofere gratuit Enkompass, incepand de astazi, 12 octombrie 2011. Vicepresedintele de Dezvoltare Produse Panel, Ben Thomas a facut un anunt astazi, in cadrul Conferintei cPanel, cu privire la planurile pentru viitorul Enkompass.

Thomas a declarat audientei ca, deşi Enkompass este considerat un produs stabil, matur si cu o multime de caracteristici, capabil sa faca fata hosting-ului la nivel de intreprinderi si producatori, vanzarile si distributiile acestuia nu au indeplinit asteptarile.

"Toate optiunile pentru acest produs au fost luate in considerare, dar in cele din urma s-a luat decizia de a oferi Enkompass gratuit", a spus Thomas.

Cu concepte majore, cum ar fi revanzarea nelimitata, API-uri robuste, interfete familiare si tehnologie multi-server, Enkompass a fost si este cel mai puternic produs de pe piata pentru hosting-ul shared pe baza de Windows. Cuplat cu tehnologiile Microsoft, Enkompass are capacitatea de a deveni cel mai important panou de control pentru Windows web hosting.

Compania cPanel ramane in continuare concentrata pe furnizarea de solutii de hosting automatizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu