vineri, 30 septembrie 2011

5 aplicatii open source de comert electronic pentru afacerea dvs.

Atunci cand unii oameni se gandesc la comertul electronic, ei isi imagineaza plata unei taxe imense catre un furnizor de licente pentru a-si putea crea propriul magazin pentru afacerea lor. Din aceasta cauza, unele afaceri mici pot chiar sa evite in totalitate comertul electronic sau sa vanda prin intermediul unei piete online.

De aceea, va prezentam cateva aplicatii open source de comert electronic care sunt accesibile si va ofera libertatea de a modifica software-ul pentru a se potrivi nevoilor dvs. de afaceri.

Magento

Magento este un nume mare in comertul electronic, datorita ambelor sale editii, atat comerciale cat si de comunitate. Numeroase nume mari se bazeaza pe Magento, cum ar fi Nokia, Samsung si Fox.

OS Commerce

OS Commerce este unul dintre cele mai vechi si de incredere carucioare de cumparaturi open source. Multi furnizori de web hosting il instaleaza gratuit si astfel puteti avea un magazin online destul de repede.

PrestaShop

PrestaShop adauga stil si o multime de caracteristici pe care nu le putei gasi la unele carucioare de cumparaturi open source. Site-ul sau include o sectiune pentru sabloane si add-on-uri.

ZeusCart

ZeusCart este puternic sustinut de comunitatea sa de utilizatori, ofera functionalitate ridicata si tine pasul cu standardele web actuale privind comertul electronic de calitate.

Ubercart

Ubercart este conceput pentru afacerile high-tech. In timp ce il puteti folosi pentru a vinde produse fizice, aceasta include, de asemenea, suport pentru descarcari de fisiere, inregistrari de evenimente, acces premium la site si economii virtuale.

Toate aceste softuri open source de comert electronic suporta o mare varietate de plati si add-on-uri. Fiecare are caracteristicile sale unice care il fac mai atragator pentru afacerea dvs. Ati putea alege unul care se instaleaza cu usurinta sau unul pe care furnizorul dvs. de hosting web vi-l instaleaza in mod gratuit. Unele dintre ele ofera, de asemenea, servicii comerciale pentru cei care au nevoie de instalare profesionala si/sau suport tehnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu