joi, 8 septembrie 2011

Obtinerea de backlinkuri - Metoda rapida si usoara vs. metoda lenta si calculata

Ridicarea in mod corespunzator a unui imperiu online pare aproape imposibil de realizat pentru majoritatea oamenilor, mai ales daca incearca sa faca totul peste noapte. Sunt atat de multi factori care contribuie la succesul unui site in topul motoarelor de cautare si poate fi foarte dificil de identificat care strategii functioneaza si ce metode sunt o pierdere completa de timp. Daca v-ati documentat despre web hosting si optimizarea pentru motoarele de cautare, atunci sigur sunteti familiarizati cu importanta adreselor IP unice in ceea ce priveste construirea backlinkurilor.

Backlinkurile care provin de pe acelasi IP nu vor fi creditate de catre motoarele de cautare precum Google, astfel SEO a fost creat pentru a oferi webmasterilor accesul la mai multe adrese IP de clasa C pentru domeniile lor. Cu toate acestea, avand pur si simplu acces la o multime de adrese IP si domenii multiple nu va va ajuta sa construiti un imperiu masiv de linkuri care directioneaza utilizatorii inapoi pe site-ul dvs. principal.

Metoda rapida si usoara

Cei mai multi oameni care folosesc metoda rapida si usoara de a construi linkuri fac acest lucru cu ajutorul software-ului de creare automata a linkurilor. Acest software se raspandeste ca linkurile de pe web, intr-un ritm fenomenal, oferind site-ului peste noapte o multime de backlinkuri. Principala problema cu metoda rapida si usoara este ca linkurile nu sunt gazduite pe site-urile autorizate din cadrul pietei-tinta. De fapt, in multe cazuri, linkurile sunt imprastiate aleator pe site-uri care au fost deja afectate de spam si care au un trafic scazut. Desi este posibil sa obtineti o cantitate substantiala de backlinkuri intr-un interval scurt de timp, facand acest lucru implica de obicei si un pic de munca. Deoarece instrumentele de creare automata de linkuri ruleaza pe
serverul dvs. web, contul dvs. de hosting poate sa primeasca ban pentru spam cu linkuri.

Metoda lenta si calculata

Metoda lenta si calculata de creare a linkurilor implica, de obicei, popularea site-ului dvs. cu continut util la care utilizatorii vor vrea in mod firesc sa aiba acces. Continutul care ofera informatii valoroase pentru cititorii dvs. va castiga cu usurinta backlinkuri de-a lungul timpului, si in unele cazuri, o bucata de continut care este legata de un subiect de pe un forum poate genera o multime de backlinkuri intr-un timp foarte scurt. Un site care este actualizat in mod regulat cu continut de calitate va avea o sansa mult mai mare de a oferi ceva folositor internetului, prin urmare obtinand treptat o pozitie mai buna in clasamentul motoarelor de cautare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu