joi, 1 septembrie 2011

Indexarea site-urilor Flash de catre motoarele de cautare

Pizzaweb, o companie de web design si publicitate a lansat recentul lor content management system (CMS) pentru site-uri pe baza de Flash. Sistemul faciliteaza crearea, organizarea, gestionarea si publicarea continutui unui site Flash. In acelasi timp, sistemul face continutul sa poata fi citit si indexat de catre motoarele de cautare.

CEO-ul de la PizzazzWeb a declarat recent ca Flash ofera o experienta interactiva online care permite companiilor sa-si prezinte produsele si serviciile lor intr-un mod unic. Aceasta este punctul specific de optimizare pentru motoarele de cautare si de branding online. Cele mai multe website-uri de afaceri contin un banner Flash care permite vizitatorilor sa interactioneze direct cu site-ul.



O privire de ansamblu a CMS-ului



Noua solutie web ofera continutul obisnuit al site-urilor catre motoarele de cautare in timp ce faciliteaza pentru webmasteri adaugarea de noi pagini, meniuri, clipuri video, imagini, SEO si text. In trecut, site-urile Flash au fost ingreunate de catre motoarele de cautare, ca urmare a incapacitatii lor de a le citi continutul.



Nu necesita cunostinte tehnice



CMS-ul PizzazzWeb este revolutionar, deoarece furnizorul de continut nu trebuie sa fie familiarizat cu Flash, CSS sau HTML pentru a crea si publica cu succes informatii. Orice furnizor de hosting web de incredere poate manipula un astfel de website. Prin urmare, furnizorul se poate concentra exclusiv asupra strategiei de SEO si optimizarea continutului pentru motoarele de cautare ca acestea sa indexeze informatiile si sa le determine relevanta. CMS-ul dispune de un asistent care prezinta utilizatorilor toate aspectele sistemului. De asemenea, toate actualizarile pot fi efectuate utilizand asistentul. Alte subiecte acoperite de asistent: prezentarea intregului proces de actualizare, crearea si stergerea de pagini, schimbarea de text si multe altele.



Dezvoltarea in Flash



Odata ce un site este dezvoltat in Flash, CMS-ul se ocupa de toate celelalte aspecte. Cu toate acestea, pentru ca organizatiile sa poata profita de sistem, site-ul trebuie sa fie dezvoltat folosind numai componente Flash create de PizzazzWeb. Acest lucru indica faptul ca utilizatorii nu-si pot crea propriul continut si instala sistemul. Utilizatorul trebuie sa actualizeze continutul de la media la text si apoi CMS-ul efectueaza modificarile si a le face usor de citit de catre motoarele de cautare.



Concluzie



Acesta este un instrument nou care sigur va ajuta multi webmasteri la crearea de website-uri cu aspect incredibil care sunt, de asemenea, usor de recunoscut de catre motoarele de cautare majore.



Sursa: webhostinggeeks.com







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu