vineri, 16 septembrie 2011

5 motive ca sa incercati Joomla

Exista numeroase sisteme de management al continutului web disponibile pentru a satisface nevoile companiilor mari si mici, inclusiv numeroase optiuni open source si gratuite. Unul care face furori in stirile din aceasta saptamana pentru faptul ca a atins recent cifra de 25 de milioane de descarcari este Joomla.

Compania dvs. detine un website? Daca da, iata 5 motive ca sa incercati Joomla.

1. Caracteristici puternice

Un sistem de management al continutului pe trei nivele si editorul WYSIWYG, impreuna cu instrumentele de gestionare, template-uri, meniuri, ajutorul integrat, etc. sunt combinate astfel incat Joomla devine o platforma robusta pentru crearea si construirea unei mari varietati de site-uri si aplicatii web. Adaugate recent in versiunea curenta 1.7 sunt capacitatea de a efectua actualizarile printr-un singur click si imbunatatiri aduse sistemului multilingvistic.

2. Mai mult de 8.000 de extensii

Datorita eforturilor continue ale unei comunitati specializate de dezvoltatori, exista in prezent mai mult de 8.000 de extensii gratuite si cu plata disponibile pentru a va ajuta sa particularizati Joomla.

3. Actualizari frecvente si suport pe termen lung

Deoarece proiectului Joomla 1.6 i-au trebuit 3 ani pentru a deveni realitate, fiecare a treia lansare este considerata Long Term Support (LTS), ceea ce inseamna ca beneficiaza de 18 luni de actualizari de securitate si repare a bug-urilor.

4. Este gratuit si usor de utilizat

Joomla este disponibil gratuit pentru download si este conceput pentru a fi usor de utilizat atat de catre utilizatorii incepatori cat si de cei avansati. Exista chiar si un ghid online disponibil pentru incepatori.

5. Este open source

Inca de la inceputurile sale in 2005, Joomla este gratuit si disponibil pentru oricine. Pentru proprietarii de afaceri, acest lucru aduce o serie de beneficii considerabile.

Comparand Joomla cu WordPress si Drupal, putem trage concluzia ca WordPress este cel mai bun pentru incepatori, Drupal este cel mai bun pentru site-urile cele mai complexe si Joomla este calea de mijoc, fiind in acelasi timp un sistem de management al continutului puternic dar si usor de utilizat.

Sursa: pcworld.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu