joi, 15 septembrie 2011

Ce puteti face pentru a va mentine afacerea de web hosting pe linia de plutire

In prezent, spoturile publicitare au ajuns sa aibe o importanta primordiala, concurenta acerba din partea micilor furnizori de web hosting devine o reala problema si din ce in ce mai multi utilizatori renunta la hosting-ul traditional in favoarea WordPress. Cu astfel de conditii opresive, cum ati putea sa mariti cifrele afacerii dvs. de hosting web? Iata cateva sfaturi pentru a va creste vanzarile si productivitatea si a va imbunatatiti abilitatile de marketing pentru a spori incasarile.

Utilizati videoconferinte

Companiile din intreaga lume incep sa vada videoconferintele ca o alternativa viabila a calatoriilor traditionale. O videoconferinta pe internet este foarte ieftina sau chiar gratuita, in timp ce un bilet de avion si o camera de hotel pot ajunge la preturi exorbitante.
Utilizarea videoconferintei a crescut la locurile de munca cu 15 % in fiecare an. In curand, nu veti mai putea merge nici zece metri printr-un birou fara a gasi pe cineva care sta pe Skype. Prin urmare, trebuie sa va adaptati serviciile de web hosting pentru a se potrivi tendintelor actuale. Puteti include programe de videoconferinte cum ar fi Voxwire, WebEx sau GoToMeeting.

Optimizarea pentru motoarele de cautare

Daca acesta nu reprezinta o preocupare pentru afacerea dvs. atunci este de rau. Optimizarea pentru motoarele de cautare (sau SEO) este unul dintre cele mai importante subiecte din industria web hosting-ului si aproape fiecare furnizor de hosting web sau designer web pe care il intalniti veti vedea ca isi bate capul ca sa reuseasca sa-si optimizeze cat mai bine site-ul pentru motoarele de cautare. Din fericire, majoritatea furnizorilor de SEO includ, de asemenea, programe de referinta care va vor aduce bani in buzunare in timp ce ajuta clientii dvs. nerabdatori sa-si eficientizeze site-urile.

Toti furnizorii de web hosting buni ar trebui sa ofere cel putin o recomandare de serviciu SEO - cei mai buni ofera chiar 3 sau 4 recomandari. Daca puteti gasi un liber profesionist care doreste sa lucreze pentru dvs. cu un salariu fix, asta nu ar trebui sa reprezinte o problema pentru consumatorii dvs.

Amintiti-va ca adaugarea de servicii pentru consumatori dvs. nu trebuie sa fie un proces scump si anevoios. Prin vanzarea de produse si servicii de calitate catre clientii dvs., puteti castiga bani prin intermediul referintelor favorabile si astfel sa va consolidati numele de brand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu