marți, 6 septembrie 2011

E-commerce hosting si Web 2.0

Fenomenul denumit Web 2.0 si-a pus amprenta initial pe platformele de social networking si a evoluat prin intermediul aplicatiilor business traditionale. Pentru ca a devenit mai raspandit, furnizorii de hosting web isi adjusteaza ofertele pentru a raspunde cerintelor acestui trend. Acest lucru permite clientilor sa beneficieze de un set dinamic de caracteristici care permit site-urilor sa prospere in lumea Web 2.0.

Ce este Web 2.0?

Web 2.0 poate fi descris ca un trend care se invarte in jurul ideii de utilizare a site-urilor interactive, bazate pe comunitati, pentru a promova schimbul de informatii, crearea de retele si alte forme de colaborare intre utilizatori. Unele dintre cele mai comune exemple ale aceastei activitati sunt blogurile si wiki-urile, impreuna cu site-uri sociale bookmarking precum Digg si Reddit. Multumita Web 2.0, clientii au acum posibilitatea de a interactiona cu mediul de afaceri si, de fapt, joaca un rol important in succesul unei companii. Acest nou val de interactiune web inlocuieste rapid site-urile web plictisitoare si statice din trecut. In prezent, utilizatorii pot interactiona cu continutul site-ului si se pot implica in moduri care nu au fost posibile inainte. Permitand clientilor sa joace un rol activ, afacerea dvs. va castiga incredere, popularitate si cel mai important, credibilitate in ochii publicului. Web-ul s-a schimbat si Web 2.0 este acum una dintre cheile esentiale pentru reusita.

Ati putea fi familiarizat cu Web 2.0 fara sa va dati seama. De fapt, site-uri populare precum eBay si Facebook sunt exemplele perfecte. Aceste site-uri mari, dinamice au la baza servicii de e-commerce hosting si instrumente de administrare care pot fi utilizate pentru a reduce decalajul dintre dvs. si clientii dvs.

Rolul e-commerce hosting

Iata cateva dintre caracteristicile Web 2.0 pe ca le veti gasi la e-commerce hosting:

1. Aplicatii gratuite de blogging - Blogurile pot fi considerate ca fiind unele dintre pionierii Web 2.0 si multi furnizori de web hosting ofera aceste aplicatii gratuit.

2. Suport multimedia - Specialistii vorbesc despre cat de eficient a devenit marketingul video. Cu suport pentru tehnologiile multimedia, cum ar fi Flash si Silverlight, puteti implementa elemente care imbunatatesc experienta vizitatorilor.

3. Instrumente ale retelelor de socializare - Retelele de socializare reprezinta nucleul Web 2.0.

Internetul este condus de Web 2.0 si daca nu evoluati, afacerea dvs. ar putea ramane in urma. Multi au descoperit ca aceasta este cea mai eficienta cale de a stabili si a consolida recunoasterea marcii si pastrarea clientilor existenti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu