vineri, 9 septembrie 2011

Cat de puternic ar trebui sa fie server-ul dvs. dedicat?

Sunteti destul de sigur ca aveti nevoie de un server dedicat. V-ati decis ca aveti nevoie de puterea sau de accesibilitatea sa sau poate ca aceasta decizie a fost luata pentru dvs. de catre un furnizor de hosting web care nu mai poate gazdui site-ul dvs. pe un server partajat.

Acest articol va presupune ca ati facut deja controalele amanuntite necesare pentru a va asigura ca nu exista alta solutie. Stiti ca nu aveti de ales si trebuie sa mergeti pana la capat. Dar hosting-ul oferit de un server dedicat este de mai multe feluri. Cum va puteti da seama de ce aveti nevoie?

Avansati treptat

Cei mai multi furnizori de web hosting va vor permite sa incepeti cu un pachet mai mic de hosting si sa avansati treptat. Aceasta poate insemna ca site-ul dvs. sa pice de cateva ori, dar cel putin este o cale sigura de a va asigura ca nu platiti pentru nimic mai mult decat aveti nevoie.

Cantitatea de memorie RAM

Daca site-ul dvs. este suficient de mare si de complex pentru a fi nevoie sa aveti propriul server, atunci ar trebui sa aveti la dispozitie cel putin 4 GB de RAM. Furnizorii va pot pune la dispozitie mai mult de atat dar pentru inceput este suficient.

Puterea de procesare

Nucleele de procesare au devenit incredibil de puternice. Conform multor rapoarte, quad-core este minimum necesar in prezent. Acesta este disponibil la ofertele mid sau high-level. Nu aruncati banii pe geam pentru el, dar daca puteti obtine un quad core bun poate cu 70 de euro mai mult decat un dual core sau un single core, atunci investitia s-ar merita.

Informati-va

Stiind toate aceste lucruri, nu va fie teama sa purtati conversatii lungi si spumoase cu furnizorul dvs. de hosting web. Acesta este un domeniu in care sunteti sigur ca puteti obtine sprijin bun: singurele persoane care au dreptul sa se ocupe de serviciile dvs. sunt acelea care cunosc aceste chestiuni la perfectie. Acest lucru este valabil chiar si in cazul in care ati fost în prealabil pe un
server partajat, deoarece acestia va pot spune exact de ce ati fost mutat si ce fel de servicii ar satisface cerintele site-ului dvs.

Din nou, nu va fie frica sa experimentati. Ganditi-va ca este serverul dvs. si niciun furnizor de hosting care vrea sa aiba grija de afacerea dvs. nu ar trebui sa va conteste deciziile.

Sursa: webhostinggeeks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu