miercuri, 4 iulie 2012

Upgrade-ul la Windows 8 - un fleac

Daca doriti sa intrati in posesia noii versiuni de Windows in toamna acestui an, veti putea face acest lucru fara mari batai de cap. De fapt, puteti face upgrade versiunii existente a sistemului de operare Microsoft - XP, Vista sau Windows 7 - la Windows 8 pentru doar 39.99 dolari. Asta il face cel mai ieftin upgrade existent vreodata pentru o noua versiune de Windows.

"Ne-am propus sa facem cat mai usor posibil pentru ca toata lumea sa poata face upgrade la Windows 8. Cand utilizati Windows.com pentru a face upgrade la Windows 8 Pro, asistentul de upgrade Windows 8 face ca operatiunea sa fie simpla, luandu-va pas cu pas prin intreg procesul de actualizare, de la cumparare pana la download si apoi, desigur, la instalare ", a scris compania intr-un post pe blog.

Pretul de 39.99 de dolari se aplica doar clientilor care cumpara upgrade-ul ca download digital de pe site-ul Microsoft. Cei care merg la un magazin si cumpara versiunea de retail a sistemului de operare vor trebui sa plateasca 70 de dolari.

Potrivit Microsoft, acestea sunt preturi promotionale de vanzare destinate sa atraga cat mai multi adepti si cat mai devreme posibil. Dupa 31 ianuarie 2013, preturile vor urca.

Windows 8 nu va semana cu niciuna dintre versiunile anterioare ale sistemului de operare Microsoft, deoarece aceasta va pune un accent mai mare pe tablete, care va avea o versiune separata de cea standard pentru PC.

Microsoft are o multime de ambitii legate de Windows 8, iar cu o interfata complet revizuita si o functionalitate nemaiintalnita, acesta are mari sanse sa faca senzatie.

Pana atunci, aveti posibilitatea sa descarcati versiunea release preview de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu