luni, 23 iulie 2012

Go Daddy cumpara compania de software financiar Outright

Unul dintre liderii industriei de web hosting si important registrar de nume de domenii, Go Daddy, a declarat recent ca a cumparat compania furnizoare de aplicatii financiare, Outright. Prin aceasta achizitie cu profil inalt, Go Daddy spera sa creeze o noua platforma pentru a oferi mijloace de tranzactie mai sigure pentru utilizatorii sai.

Aplicatiile Outright permit clientilor sa stocheze date de la diferite institutii financiare online, cum ar fi eBay, PayPal, Amazon si Etsy. De asemenea, administratorii unei astfel de aplicatii au posibilitatea de a-si consolida datele intr-o structura unica organizata, impreuna cu informatiile cardului personal. Potrivit companiei, acest proces este complet securizat si se desfasoara in conditii de deplina siguranta.

Detaliile financiare ale achizitiei nu au fost dezvaluite in comunicatul de presa emis de Go Daddy. Actualul CEO Go Daddy, Warren Adelman a facut totusi o referire la societatea achizitionata, spunand ca "se potriveste perfect cu baza noastra de clienti."

Aceasta achizitie semnaleaza, de asemenea, o schimbare a rolurilor angajatilor celor 2 societati. CEO-ul Outright, Steven Aldrich, va deveni acum Senior VP de aplicatii in cadrul companiei Go Daddy. Ceilalti angajati Outright, printre care si co-fondatorul companiei, Ben Curren, vor obtine pozitii noi ca urmare a achizitiei.

Dar care sunt avantajele de care vor beneficia clientii Outright? In conformitate cu declaratia furnizorului de hosting, clientii Outright vor "beneficia in curand de suita bogata de servicii cloud-based Go Daddy si de servicii pentru clienti de calitate ireprosabila."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu