vineri, 27 iulie 2012

Twitter a picat in ajunul Jocurilor Olimpice

Site-ul de socializare Twitter nu a functionat ieri dupa amiaza, afectand milioane de utilizatori din intreaga lume. Compania din San Francisco a confirmat problemele tehnice aparute, chiar pe statusul paginii.

"Utilizatorii s-ar putea confrunta cu imposibilitatea de a accesa Twitter. Specialistii nostri lucreaza pentru a remedia aceasta problema." a declarat compania

Cea mai mare problema o reprezinta faptul ca defectiunea a aparut cu o zi inainte de inceperea Jocurilor Olimpice de la Londra. La un eveniment de asemenea importanta se trimit mii de mesaje pe secunda, Twitter fiind utilizat de foarte multi atleti si sportivi din intreaga lume, cat si de fanii acestora.

Multi au sugerat ca intreruperea serviciului ar fi fost cauzata tocmai de traficul masiv generat de inceperea Jocurilor Olimpice de astazi.

Dar, spune Twitter, aceasta a fost o problema din cadrul datacenterului companiei. Compania explica: "Atunci cand un sistem a picat, sistemul paralel conceput pentru a prelua sarcinile acestuia a esuat de asemenea."

Si in timpul finalei EURO 2012, site-ul a primit un trafic urias: peste 15.000 de tweet-uri pe secunda.

Sursa: tgdaily.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu