joi, 12 iulie 2012

Desktop hosting: O mare oportunitate pentru industria de hosting

In prima sesiune a conferintei Microsoft Worldwide Partner Conference, subiectul principal a fost discutarea multiplelor avantaje ale cloud desktop hosting si modul in care acesta poate ajuta la sporirea veniturilor pentru furnizorii de web hosting.

La discutii au participat experti in desktop hosting, inclusiv Scott Ottaway si Alvin Lim de la Microsoft, Eric Hanig de la ExtendASP, Jim Wittry de la Rackspace si Scott Swanburg de la Citrix.

Sesiunea a fost deschisa de Alvin Lim, care a facut o scurta prezentare a ceea ce inseamna desktop hosting.

Ottaway a a prezentat cateva statistici referitoare la cresterea rapida a pietei de desktop hosting din ultimii ani, si a estimat cheltuieli de 5.6 miliarde de dolari pentru virtualizare desktop, pana in 2015. El a aratat modul in care furnizorii de hosting isi pot mari veniturile cu pana la 20%, prin furnizarea de solutii de desktop hosting pentru clientii lor.

Partea de final a primei sesiuni WPC 2012 i-a apartinut lui Scott Swanburg de la Citrix, care a discutat despre modul in care companiile ar trebui sa-si branduiasca solutiile de desktop hosting.

El a aratat modul in care Citrix a proiectat solutia sa de desktop hosting, luand in considerare mai multe tehnologii proprii, cum ar fi IaaS, panouri de control si administrare si end-point-uri enterprise.

Folosind o tehnologie de aplicatie proprie, solutia Citrix permite companiilor sa fuzioneze aplicatii din surse multiple sau din cloud si sa le tranzitioneze pe desktop-uri cloud, spune Swanburg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu