miercuri, 21 martie 2012

Noile cipuri AMD Opteron 3200 vizeaza furnizorii de hosting dedicat

Advanced Micro Devices (AMD) a anuntat marti, la Web Hosting Days, in Germania, ca noile sale procesoare AMD Opteron din seria 3200 sunt cele mai recente solutii web si cloud, proiectate special pentru a satisface nevoile furnizorilor de hosting dedicat.

John Fruehe, director de marketing si dezvoltare a afacerilor la AMD, a declarat ca noul cip a fost dezvoltat folosind date colectate de la comunitatea furnizorilor de web hosting. Conceput pentru a fi utilizate intr-un mediu single-socket, cipul vizeaza piata serverelor dedicate cu cost redus de configurare si consum redus de energie.

Fruehe spune ca furnizorii de web hosting vor avea posibilitatea sa genereze venituri cu un singur server cu pana la 14 % mai repede decat "concurenta" (fara indoiala facand referire la un anumit cip Intel).

AMD Opteron 3200 este disponibil in trei modele, proiectate în jurul valorii de low-cost, viteza mare de procesare si respectiv sarcini multithreaded.

O gamă larga de furnizori de hosting, inclusiv cativa din cei prezenti la World Hosting Days, si-au configurat deja servere dedicate folosind cipurile din seria Opteron 3200, pentru medii de hosting.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu