vineri, 9 martie 2012

De unde puteti genera mai mult trafic pe site-ul dvs.?

Se stie ca un numar mai mare de vizitatori pe site-ul dvs. inseamna mai multi potentiali clienti si prin urmare, mai multi buni. Asadar, dorim sa va propunem 3 surse de trafic pe care cu siguranta nu le exploatati la maxim in folosul dvs., sau poate chiar deloc:

1) Facebook

Toata lumea s-a mutat pe Facebook si este momentul sa va pese mult mai mult despre aceasta retea de socializare. Sa creezi o pagina de Facebook pentru un site nu este suficient insa pentru a aduce cat mai multi vizitatori, dar este un inceput. Pentru aceasta trebuie sa:

a) va implicati direct in activitate, sa raspundeti la intrebari, sa lasati impresia de persoana vie, nu robot care doar posteaza linkuri si atat.
b) daca site-ul dvs. are un blog, este bine sa dati share la articole pe wall-ul dvs. Invitati-va si prietenii sa faca acelasi lucru, asigurandu-va astfel ca vestea despre site-ul dvs. ajunge cat mai departe.

2) Comentati pe bloguri din acelasi domeniu de activitate

Cate site-uri din domeniu dvs. de activitate urmariti? Dar bloguri? Pe cate bloguri populare, din aceeasi nisa, postati regulat?

Cu cat numerele sunt mai mari la intrebarile de mai sus, cu atat este mai bine. Comentariile utile si la obiect pot sa va aduca foarte multi vizitatori si multe alte beneficii pe termen lung.

Ganditi-va doar ca postati un comentariu pe un blog foarte popular unde s-a scris un review al unui serviciu de web hosting. Daca va scrieti o parere pertinenta care aduce niste plusuri review-ului postat, vizitatorii vor da click pe numele vostru pentru a va vizita site-ul, constienti ca vor gasi pareri pertinente si poate mai complexe decat pe blogul pe care sunt.

3) tB.ro

tB.ro este probabil una dintre cele mai utile, bine intretinute si bine intentionata comunitati de bloggeri din Romania. Nu doar ca puteti folosi acest site pentru a va promova site-ul, dar puteti cunoaste oameni din acelasi domeniu, puteti invata lucruri noi si puteti crea legaturi care sunt extrem de importante si in lumea bloggingului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu