miercuri, 7 martie 2012

Doriti sa va creati un website? Nimic mai simplu!

In ziua de azi, sa ai un website nu mai e ceva optional, mai ales daca esti firma. Nici site-ul personal nu e de lasat deoparte, pentru ca un brand propriu va va ajuta intotdeuna atunci cand vine vorba despre un posibil interviu de job. Sa-ti faci un site de la zero nu e usor, daca n-ai cunostinte tehnice, dar exista cateva platforme web care va permit sa aveti un site dupa cateva clickuri si minute pierdute.

Va prezentam uCoz

uCoz este un serviciu de hosting gratuit pornit de o companie din Ucraina, la nivel international si isi are sediul central in Rusia. Folosind platforma uCoz puteti sa va creati un site in mai putin de 10 minute. Puteti instala o platforma de blogging, o pagina personala, un organizator de activitati, editor de imagini, forum sau chiar un magazin online, in versiunea platita. Dar asta nu e tot. Fiind un constructor de site-uri gratuit, sistemul este extrem de complex si bine pus la punct. Evident, exista si mai multe optiuni daca optati pentru un cont premium platit. Mai mult, sistemul e potrivit atat pentru incepatori cat si pentru cei mai avansati, pentru ca va pune la dispozitie un API si suport PHP.

Site-urile pot fi subdomenii de tipul .ucoz.ro, .ucoz.com, etc. dar va puteti atasa si propriul nume de domeniu. Aveti la dispozitie pentru site-ul dvs. peste 250 de template-uri editabile.

Pentru un cont gratuit, beneficiati de 400 MB de stocare si o dimensiune maxima a fisierului de 15 MB. Spatiul pe disk creste odata cu vechimea site-ului iar traficul este nelimitat. Este oferit suport pas cu pas atat prin forumul dedicat cat si printr-un manual de utilizare.

In 2009, uCoz a castigat premiul 1 la Mashable OpenWeb Award iar acum este in top 15 site-uri ca si crestere, din punct de vedere al traficului in Europa, conform unui sondaj Comscore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu