vineri, 3 februarie 2012

Cum sa alegeti cel mai bun pachet de e-Commerce hosting

Aproape fiecare companie de web hosting ofera un anumit tip de pachet de e-commerce hosting. Pana la urma, clientii de e-commerce hosting fac bani din site-urile lor si de aceea sunt dispusi sa investeasca pentru ca acestea sa fie productive.

Exista cu siguranta, motive economice si care tin de serviciile cu clientii atunci cand vine vorba de alegerea unui anumite companii de hosting, dar in acest articol va vom dezvalui 5 aspecte tehnice de care ar trebui sa tineti seama atunci cand va alegeti un furnizor de e-commerce hosting.

1) Certificate SSL accesibile - Deoarece trebuie sa cumparati un certificat SSL si sa-l implementati pe site-ul dvs., cu usurinta si fara batai de cap.

2) Software e-Commerce - Exista o multitudine de aplicatii gratuite de e-Commerce disponibile. Un bun furnizor de e-Commerce hosting va va instala gratuit aplicatia pe care doriti sa o utilizati.

3) Software de analiza - Singura modalitate eficienta de a urmari progresul afacerii dvs. online este sa studiati traficul site-ului dvs. Multi furnizori de e-Commerce hosting ofera propriul software de analiza, precum si integrarea cu software de analiza al unei terte parti.

4) Securitate avansata - In functie de tipul afacerii pe care o derulati, este probabil sa aveti nevoie de un nivel mai ridicat de securitate fata de un site obisnuit.

5) Scalabilitate - Pe masura ce afacerea dvs. creste, si site-ul va creste odata cu ea. Daca intr-un an de zile pachetul de e-Commerce hosting va fi depasit de cerintele site-ului, atunci va trebui sa optati pentru altceva, asa ca mai bine va asigurati de la bun inceput ca pachetul pe care il achizitonati permite scalabilitatea resurselor.

Ca in orice afacere, faceti-va intotdeauna un plan si incercati sa priviti dincolo de pret. De asemenea, nu ezitati sa cereti si parerea unui expert IT inainte de a continua. Acest lucru v-ar putea ajuta sa economisiti timp si bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu