luni, 13 februarie 2012

Ce tip de hosting este potrivit pentru afacerea dvs.?

Dupa ce v-ati inregistrat numele de domeniu ales, urmatorul pas il constituie alegerea unui furnizor de hosting web. Cu toate acestea, gasirea celui ce se potriveste nevoilor dvs. poate fi uneori o sarcina dificila. Cel mai bine este sa introduceti in motorul de cautare Google cuvintele cheie web hosting sau hosting si sa vedeti care sunt primele rezultate afisate. De obicei, acelea sunt cele mai de incredere companii de hosting.

Nimeni nu poate nega faptul ca pentru a avea o prezenta online solida este nevoie de un serviciu de web hosting de incredere. Prezenta online a site-ului dvs. presupune accesibilitate nonstop la acesta. In caz contrar, riscati sa pierdeti potentiali clienti. Pentru acest lucru trebuie sa stiti sa alegeti pachetul de hosting potrivit site-ului dvs. Puteti alege dintre cele mai accesibile pachete de hosting (shared hosting) sau dintre cele mai profesionale pachete de hosting (hosting pe server dedicat).

Ce este shared hosting?

Aceasta este o situatie in care partile unui server web sunt impartite intre mai multi utilizatori si este considerata o optiune low-cost deoarece si pretul se imparte in egala masura. Aceasta este optiunea ideala pentru cei aflati cu afacerea la inceput de drum si care dispun de un buget limitat. Megahost ofera pachete de shared hosting cu preturi incepand de la 0,99 euro/luna.

Ce este hostingul pe server dedicat?

Aceasta este situatia in care compania de hosting inchiriaza intreg serverul unui singur client. Aveti posibilitatea de a alege un server dedicat administrat, caz in care compania de hosting va avea grija ca acesta sa ruleze la parametrii optimi sau puteti opta pentru un server dedicat neadministrat, caz in care utilizatorul va trebui sa se asigure de buna functionare a acestuia. Avantajul unui astfel de plan de hosting este acela ca veti avea mereu resurse pentru nevoile site-ului dvs., mai ales in cazul in care acesta primeste foarte multi vizitatori in fiecare zi. Din aceasta cauza, acest plan de hosting este de obicei folosit de catre intreprinderile mari, iar pretul sau incepe de la 59,9 euro/luna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu