joi, 16 februarie 2012

cPanel a lansat versiunea 11.32 a panoului de control si a Web Host Manager

cPanel a lansat astazi versiunea 11.32 a panoului de control pentru web hosting si a Web Host Manager (WHM), venind cu numeroase noutati, printre care si imbunatatiri la functionalitatea de mail si la pagina de login. De asemenea, suporta in mod oficial DKIM si include aplicatia de web analytics, Logaholic.

Functionalitate imbunatatita a mail-ului

cPanel a adus imbunatatiri la WHM Mail Queue Manager. Printre schimbari, acesta ofera utilizatorilor posibilitatea de a executa o comanda pe mai multe mesaje simultan, la alegerea utilizatorului. Cautarea si depanarea livrarilor de mail este simplificata prin adaugarea de rapoarte de livrare mail, pentru utilizatorii WHM, si Email Trace, pentru utilizatorii cPanel si de webmail.

Pagina de login a fost îmbunatatita

Utilizatorii cPanel si WHM vor observa, de asemenea, ca pagina de login a fost imbunatatita. Ferestrele de logare cPanel si WHM dispun acum de un design nou si de optiuni de localizare. Pagina de login va utiliza ca limbaj implicit pe cel folosit de browserul dvs. cPanel si WHM suporta 14 limbi diferite pentru interfata de conectare, iar utilizatorii o pot alege pe cea pe care doresc ca cPanel si WHM sa o foloseasca.

Suport pentru DKIM

DKIM se ocupa de validarea e-mailurilor primite. In versiunea 11.32, DKIM este acum suportat oficial si poate fi administrat din cPanel, prin intermediul caracteristicii de Autentificare Email.

Logaholic

Pe langa diversele imbunatatiri, pachetul de web analytics Logaholic este acum disponibil oficial pentru utilizatorii cPanel v.11.32.

Alte update-uri importante includ:

- Imbunatatirea ratei de limitare Email
- Un nou editor de configurare Exim
- Hooks System
- Suport pentru MySQL 5.5
- Suport pentru MyDNS-NG
- O mai buna gestionare a fisierelor prin intermediul interfetei cPanel File Manager
- Suport pentru IPv6 in Apache Distiller
- Reducerea consumului de memorie pentru cphulk, cpsrvd cpdavd, in modul inactiv

Daca doriti sa aflati mai multe despre updateurile si imbunatatirie din versiunea 11.32, accesati:http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/AllDocumentation/1132ReleaseNotes~~HEAD=NNS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu