vineri, 2 decembrie 2011

VPS hosting - control total asupra web hosting-ului

Un server VPS (Virtual Private Server) este o modalitate eficienta, din punct de vedere al pretului, pentru ca afacerea dvs. sa ramana o prezenta robusta online pentru mult mai putin decat costul de operare al unui server dedicat. VPS hosting este alegerea perfecta pentru orice afacere online care livreaza continut web dinamic prin intermediul mai multor site-uri care primesc o cantitate moderata de trafic. Din moment ce nu va mai trebui sa va intretineti propriul server, acest lucru poate duce la reducerea cheltuielilor cu personalul IT, ca sa nu mai vorbim de costuri reduse de exploatare pentru hardware si energie. Toate aceste economii operationale poate fi transmise clientilor dvs. sub forma unor preturi mai mici, oferindu-va un avantaj in fata concurentilor.

Configurare personalizata a VPS-ului

Serverele web VPS sunt o solutie scalabila pentru afacerea dvs. care creste si se dezvolta. Cei mai multi furnizori de VPS hosting permit sa va creati propriul server VPS prin alegerea caracteristicilor specifice si a serviciilor de care are nevoie afacerea dvs. Fiecare server VPS are propriul root access independent, astfel incat hard drive-urile pot fi inlocuite in orice moment, fara a fi nevoie de inchiderea sau restartarea serverului. Mai mult decat atat, prin crearea propriul dvs. server VPS, aveti control deplin asupra configurarii acestuia, precum si capacitatea de a specifica setarile de securitate si instalarea de software si alte aplicatii.

Un numar de optiuni de personalizare va sunt disponibile dvs., ca si client VPS, printre care, alegerea sistemului de operare, capacitatea de a gazdui site-uri multiple la un pret accesibil si de a va aloca latimea de banda conform volumului de munca.

Alegeti solutia care vi se potriveste

Puteti utiliza cele mai bune software-uri ce satisfac nevoile dvs. Alegeti intre Windows, distributii diferite de Linux sau alte sisteme de operare si rulati diferite tipuri de aplicatii care optimizeaza performanta serverului dvs. VPS. Puteti utiliza chiar si un software care ruleaza pe doua sisteme de operare diferite, impartind serverul dvs. VPS in doua compartimente distincte. Daca detineti mai multe site-uri, veti vedea ca economiile incep sa se adune, deoarece veti putea gazdui fiecare site intr-un mediu optimizat, fie un site pe un singur VPS, fie mai multe site-uri pe un singur VPS.

Sigur ca puteti gazdui mai multe site-uri si pe un server dedicat, dar va trebui sa platiti pentru spatiu de stocare si acces la seturi de instrumente scumpe pe care este posibil sa nu le folositi deloc. VPS hosting este solutia ideala pentru antreprenorii care doresc sa aibe prezente multiple pe internet. De asemenea, daca afacerea dvs. atrage trafic care foloseste multa latime de banda, atunci puteti alege cat de mult latime de banda doriti sa utilizati.

Alegeti nivelul de suport tehnic potrivit nevoilor dvs.

Cei mai multi furnizori de VPS hosting fac backup-uri regulate la site-ul dvs., inclusiv la toate e-mailurile, fisierele si bazele de date. Cu VPS hosting, puteti administra si monitoriza serverul VPS chiar dvs. sau puteti lasa furnizorul sa preia functiile IT. De asemnea, puteti doar sa-l semi-administrati, ceea ce inseamna ca va puteti ocupa doar de partea software si de update-ul aplicatiilor, in timp ce furnizorul dvs. se ocupa de partea hardware si de problemele de retea.

Pentru cele mai bune oferte de VPS hosting, vizitati megahost.ro, sectiunea VPS hosting.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu