miercuri, 14 decembrie 2011

Trust Guard ne invata cum sa combatem furtul de identitate

Trust Guard, o companie lider in furnizarea de solutii de securitate pentru site-uri, a lansat recent un videoclip pentru a ajuta consumatorii sa combata furtul de identitate. Videoclipul, care a fost creat pentru scopuri educationale, ilustreaza ceea ce Trust Guard considera a fi cei mai importanti pasi in protejarea informatiilor sensibile online.

Videoclipul este scurt (1:07), dar dupa cum spune co-fondatorul Trust Guard, Dave Brandley: "Videoclipul este cuprinzator. Intr-un minut am acoperit bine conceptul intr-un mod care este usor de inteles pentru toata lumea. Am incercat sa evitam jargonul tehnic cat de mult posibil, astfel incat sa poata fi pe intelesul tuturor".

Videoclipul acopera 3 teme principale:

- Protejarea computerului cu software anti-virus;
- Cautarea unui certificat SSL;
- Scanarea de brese de securitate a site-ului.

Fiecare concept este defalcat cu exemple vizuale. "Securitatea pe internet este ceva ce pana si profesionistii inteleg gresit. Acesta este si motivul pentru care hacking-ul devine o problema in crestere. Daca pana si expertii nu inteleg securitatea, atunci nu este surprinzator faptul ca, in general, consumatorii stiu foarte putine despre ea".

Videoclipul explica diferenta dintre un certificat SSL si o scanare de brese de securitate a site-ului: imaginati-va un certificat SSL ca fiind un camion blindat, cum sunt cele pe care bancile le folosesc pentru a muta banii in conditii de siguranta dintr-un loc in altul. Imaginati-va ca acest camion blindat transporta pretioasele dvs. informatii cu caracter personal in conditii de siguranta de la calculatorul dvs. pana la site-ul de pe care doriti sa cumparati. Dar ce se intampla atunci cand camionul blindat ajunge la site? Site-ul in sine este sigur? Ideea este ca certificatul SSL este doar inceputul. Videoclipul continua sa explice ca certificatul SSL si scanarea de brese de securitate a site-ului sunt foarte diferite, dar la fel de importante pentru protejarea informatiilor sensibile.

Videoclipul Trust Guard se incheie cu o "garantie de restituire a dublului sumei platite", in cazul in care serviciul lor nu va protejeaza site-ul si nu va creste vanzarile. Brandley a concluzionat: "Suntem mandrii ca avem o companie care ajuta oamenii sa se simta in siguranta pe internet. Suntem foarte increzatori in produsele noastre si in ceea ce facem si de aceea putem oferi garantie pentru restituirea banilor ".

Sursa: thehostingnews.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu