marți, 9 octombrie 2012

Vreti sa va protejati intimitatea online? Incercati plugin-ul Cocoon

Cocoon, un plugin de browser conceput pentru a va proteja intimitatea si securitatea online, este disponibil pentru Firefox, Internet Explorer, precum si pentru toate produsele iOS, iar de curand este disponibil si pentru browserul Google Chrome.

Software-ul este oferit ca plugin gratuit, precum si ca versiune premium platita, cu caracteristici suplimentare, si functioneaza prin filtrarea traficului web prin serverele Cocoon, intre un consumator si Internet. Acest lucru ascunde identitatea consumatorului in fata oricui incearca sa-i urmareasca activitatea online.

O versiune beta a software-ului a fost lansata luni, versiunea finala fiind asteptata pe 12 noiembrie.

Cu versiunea gratuita Cocoon, beneficiati de modul privat de navigare, intimitate pe computerele publice, conexiuni Wi-Fi securizate, si scapati de cookie-urile de urmarire de pe Facebook. Cu versiunea premium, care costa 5 dolari/luna sau 29 dolari/an, beneficiati de toate caracteristicile din versiunea gratuita, precum si de spatiu de stocare nelimitat pentru istoricul de navigare si pentru informatii din cookie-uri. Versiunea platita va ofera de asemenea un numar nelimitat de adrese de e-mail anonime, protectie impotriva virusilor si capacitatea de a cauta cu orice motor de cautare doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu