joi, 4 octombrie 2012

Bombardat de prea multe e-mailuri comerciale? Utilizati The Swizzle

Doar pentru simplul fapt ca in urma cu cateva luni ati cumparat un articol de la un magazin online, asta nu inseamna ca inbox-ul dvs. trebuie sa fie "bombardat" cu e-mail-uri comerciale de la magazinul respectiv.

The Swizzle, un serviciu lansat in aceasta saptamana, va permite usor si in conditii de siguranta, sa va dezabonati de la e-mailurile comerciale si sa combinati e-mail-urile pe care doriti sa le pastrati intr-un rezumat zilnic. Scopul serviciului The Swizzle, care este detinut de catre Adkeeper Inc., este de a elimina e-mail-urile pe care nu le doriti si de a va ajuta sa fiti la curent cu ultimele noutati ale brandurilor preferate.

Pentru a utiliza The Swizzle, va trebui sa furnizati adresa dvs. de e-mail si sa acordati accesul serviciului la casuta postala. Serviciul va genera apoi o lista a tuturor e-mailurilor comerciale si va va oferi optiunea pentru fiecare in parte de a va dezabona (unsubscribe) sau a le pastra pentru a le citi ulterior (move to digest).

Utilizatorii pot primi e-mailuri zilnic sau o data pe saptamana, si pot alege chiar si ora din zi cand sa le fie trimise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu