miercuri, 11 ianuarie 2012

A fost lansat Softaculous AMPPS 1.4

Softaculous Ltd., dezvoltatorul installerului AMPPS care simplifica implementarea aplicatiilor pe diferite desktop-uri si servere, a anuntat astazi lansarea AMPPS 1.4 cu versiunea actualizata a Softaculous, Python, MySQL si phpMyAdmin, precum si unele update-uri minore. Pentru Python Applications a fost inclus mod_wsgi.

Pentru a raspunde nevoilor intreprinderilor, a IMM-urilor, programatorilor web si utilizatorilor, Softaculous AMPPS este disponibil gratuit si poate fi instalat pe Microsoft Windows Desktop, servere dedicate si Mac. AMPPS are 260 de aplicatii pentru a satisface nevoile utilizatorilor.

Biblioteca Softaculous AMPPS contine deja aplicatii populare, printre care WordPress, b2evolution, StatusNet, Drupal, Joomla, Concrete5, phpBB, MyBB, SMF, bbPress, Coppermine, Gallery, Mediawiki, DokuWiki, TikiWiki, Elgg, Dolphin, OpenX, SquirrelMail, LimeSurvey , Piwik, Mantis, SugarCRM, WHMCS, PrestaShop, Magento, CraftySyntax, osTicket, Moodle, Claroline, etc.

Softaculous a fost fondat in 2009 cu scopul de a ajuta utilizatorii sa instaleze aplicatii cu un singur click. Softaculous deja este oferit de companiile lider de web hosting din intreaga lume. Cu Softaculous este foarte usor sa gasiti, sa implementati, sa administrati si sa faceti backup la aplicatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu