joi, 30 august 2012

Parallels face ca Mountain Lion si Windows 8 sa ruleze simultan

Probabil stiti deja ca puteti boota Windows pe Mac-ul dvs,, gratie faptului ca cele doua sisteme de operare folosesc aceeasi tehnologie de procesare. Ceea ce poate nu stiti este faptul ca le puteti rula pe ambele simultan, prin intermediul unui software de emulare, cum ar fi Parallels Desktop.

Compania furnizoare de software pentru industria de hosting a dezvaluit versiunea 8 a software-ului sau destinat desktop-urilor Mac. Acesta are ca scop sa fuzioneze ultimele doua versiuni ale sistemelor de operare Mac si Windows, adica Mountain Lion si si Windows 8. Parallels deja poate sa ruleze Windows in background, permitandu-va sa deschideti aplicatii Windows fara a fi nevoie sa comutati pe deplin in mediul Windows. Acum, software-ul duce aceasta experienta la nivelul urmator.

Cu Windows 8, veti putea adauga aplicatii Windows la Mac Launchpad. De asemenea, acesta integreaza si notificarile Windows in cele ale sistemului de operare Mac, iar daca ati intalnit o pagina web care nu se incarca bine in Safari, aveti posibilitatea sa o deschideti in Internet Explorer, cu un singur click.

Parallels Desktop 8, versiunea pentru Mac, va fi pe rafturile magazinelor incepand cu data de 4 septembrie si va avea un pret de 79.99 dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu