vineri, 31 august 2012

Go Daddy isi cauta un nou CEO

A trecut o luna de cand compania de hosting Go Daddy a dezvaluit ca CEO-ul Warren Adelman va demisiona, acesta fiind inlocuit temporar cu directorul KKR Capstone, Scott Wagner, in timp ce adunarea generala a actionarilor cauta un CEO permanent.

Mandatul lui Adelman ca CEO a fost mai scurt decat s-ar fi anticipat - aproximativ un an. El a preluat functia de la fondatorul Bob Parsons, imediat dupa anuntarea achizitiei Go Daddy de catre KKR, Silver Lake Partners, Technology Crossover Ventures si inca cativa investitori, in luna iunie a anului 2011.

Avand in vedere dimensiunea companiei Go Daddy, faptul ca anul trecut a inregistrat incasari de 894.300.000 de dolari si ca are in prezent peste 10.400.000 de clienti in intreaga lume, gasirea unui succesor pentru functia de CEO nu este deloc o sarcina usoara, cum nici functia de CEO in sine nu este pentru oricine.

Astfel ca, pentru acela care va ocupa postul de CEO, va fi o mare provocare sa mentina in continuare esenta a ceea ce a facut ca Go Daddy sa aibe un asemenea succes, conducand in acelasi timp compania in noi directii si orizonturi care au aparut de cand aceasta a fost achizitionata.

Cu eforturi majore de a-si diversifica oferta si de a patrunde pe noi piete, angajarea unui nou CEO reprezinta in prezent preocuparea numarul 1 a renumitului furnizor de hosting. Decizia pe care o va lua actionariatul va avea, evident, un impact enorm asupra succesului companiei, precum si a modului in care aceasta va ramane fidela brandului sau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu