miercuri, 5 septembrie 2012

Un scammer din Noua Zeelanda este condamnat pentru vanzarea unei companii de hosting de 3 ori

Dupa 4 ani de ancheta si sedinte de judecata, proprietarul companiei de hosting cu sediul in Noua Zeelanda, NZ Website Design and Web Hosting 2010, va fi in cele din urma condamnat saptamana viitoare, fiind implicat intr-un caz de inselaciune cu aproape 70.000 de dolari, folosind site-ul de licitatii online Trade Me, conform unui raport al Northern Advocate.

Chiar daca acest tip de frauda este putin probabil sa apara in domeniul web hosting, cu siguranta ca acest caz vine ca un avertisment pentru orice potential cumparator care doreste sa achizitioneze o companie de hosting.

Fostul proprietar al NZ Website Design and Web Hosting 2010, Paul Matthew Barr, a pledat vinovat la 3 acuzatii de inselaciune cu privire la un anunt publicitar postat sub nickname-ul "paulb8", pe site-ul Trade Me, la categoria de vanzari business, in anul 2008.

Barr a fost acuzat ca a vandut afacerea de hosting catre 3 persoane fizice diferite, pentru care a castigat o suma totala de aproape 70.000 de dolari, considerata a fi cea mai mare suma de bani pe care cineva a obtinut-o in mod fraudulos folosind site-ul Trade Me.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu