joi, 28 iulie 2011

Serviciul Page Speed de la Google rescrie codul paginilor web pentru mai multa viteza


Google a creat un serviciu găzduit care analizeaza paginile Web si le rescrie codul sursa pentru a le imbunatati viteza de incarcare.
Pentru a utiliza Serviciul Page Speed, editorii Web trebuie să semneze şi sa arate punctul de intrare DNS al site-ul lor catre Google. Serviciul Page Speed preia conţinutul site-ului, il optimizeaza pentru a avea o viteza mai buna si livreaza paginile utilizatorilor finali.
Vizitatorii vor continua sa acceseze site-ul în acelaşi mod ca şi înainte, dar ar putea vedea îmbunătăţiri de viteză de la 25 la suta pana 60 la suta, potrivit Google.
Serviciul este oferit gratuit în prezent la un număr limitat de webmasteri selectati manual. Google va anunţa preţurile şi alte detalii mai târziu. Webmasteri se pot înscrie pentru a primi informaţii.
Google are multe produse si initiative concepute pentru a ajuta la accelerarea redarii paginilor Web, atât proprii şi cele ale altor site-uri.
Acesta consideră că o navigare mai rapidă on-line este mai buna pentru toată lumea, inclusiv Google, care a găsit în testele efectuate de-a lungul anilor că, chiar şi mici îmbunătăţiri de performanţă în pagina Web pot duce la accesarea în mod semnificativ mai mare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu